Produkter

Opgavesæt

Skønne lupiner i akryl

Ta' med til New Zealand hvor vi skal udforske landet samt tegne og male de smukke lupiner fra Lake Tekapo i akryl.

DKK 180.00 (including 25% moms)

Akryl og akvarel

Skagens smukke landskab, bliver i denne opgave malet i både akryl og akvarel, hvor vi guider dig igennem malerierne trin for trin.

DKK 180.00 (including 25% moms)

Akryl og akvarel

På Bornholm tager vi inspiration fra de små landsbyer og det åbne hav, imens vi maler, skitsere og fotografere fra den smukke solskins ø.

DKK 180.00 (including 25% moms)

Kungsklyftan og Fjällbacka i akryl

I Sveriges rå klipper finder vi inspiration til denne opgave. Her skal vi i akryl skabe et dramatisk billede af et klippekløft.

DKK 180.00 (including 25% moms)

Ekspressive valmuer i akryl

Man kan kun overvældes af kæmpevalmuernes form, farve og størrelse - et af mine yndlingsmotiver. Nu skal vi male eksperssivt, lade os friste og lege i sommerhaven med de store rød-orange valmuer som motiv.

DKK 189.00 (including 25% moms)

Stejle skrænter langs Vestkysten

Her allerlængst ude på den vestjyske kyst, skal vi lade os inspirere af det omkringliggende vejrbidte og kuperede landskab - de stejle skrænter, som havet, hvert år tager en lille bid af og i det fantastiske foranderlige lys. I skitse og akryl skal vi arbejde langt ude på kanten af kanten.

DKK 189.00 (including 25% moms)

Ekspressivt blomstermaleri

Der, midt i havens stauder, stod den så pludseligt foran mig i alt sin fine pragt - Gudeblomsten. Lille og spinkel, let og elegant. Nyd at male den smukke blomst ekspressivt og abstrakt i flydende akryl på lærred.

 

DKK 189.00 (including 25% moms)

I tegning, akvarel og akryl

Solen kaster sit magiske slør ned gennem grenene i den mørke granskov - lysstriber mod skovbunden - træer i modlys danner næsten farveløse silhuetter. Lys og skygge spiller på alle tangenter og det skal vi arbejde med i akvarel og akryl.


DKK 189.00 (including 25% moms)

Næsten et abstrakt maleri

Sten er forunderlige og foranderlige - de findes i alle størrelser, former og farver og varierer i udtryk fra egn til egn, fra land til land. Her skal vi med sten som inspiration arbejde med det abstrakte motiv i skitser og med pastel og akryl.

DKK 189.00 (including 25% moms)

Mal det violette landskab

Når lyngen blomster i eftersommeren, skal der males i naturen - den vidtudstragte blomstrende lynghede i forgrunden møder den mørke granskov i baggrunden, kun afbrudt af en lille uvejsom markvej - her skal der arbejdes med de kraftige komplementære nuancer i violet og gult.

DKK 189.00 (including 25% moms)

Mal egetræer i akryl

De gamle knudrede egetræer, som står i den stærkt duftende skovbund af hvidt blomstrende ramsløg i Korsør Lystskov, giver en fantastisk inspiration til landskabsmaleri i kontraster og med lys og skygge.

DKK 149.00 (including 25% moms)

Mal bølger

Dette tema tager dig med på en hyggelig tur på stranden i klar sol og med de evigt brusende bølger som slår op på stranden. Med kameraet i hånden og hundene legende i vandkanten, fandt jeg en vej til at forevige bølger og vand. Følg med ind i bølgens øje.

DKK 90.00 (including 25% moms)