Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan ArtAcademy.dk (”vi” eller ”os”) håndterer dine personoplysninger. 

Privatlivspolitikken vedrører de personoplysninger, som du afgiver til os, når du melder dig ind i ArtAcademy.dk, når du modtager vores nyhedsbrev, når du køber produkter hos os og når du kommunikerer med kundeservice.

Dataansvarlig:

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, er: 

ArtAcademy.dk
Cvr. nr. 28 44 75 15
Østergårdvej 7
7830 Vinderup
Telefon: 51 21 32 15
E-mail: info@artacademy.dk

Indsamling og brug af personoplysninger

Når du melder dig ind i ArtAcademy.dk:
Når du melder dig ind i ArtAcademy.dk, registrerer vi dit navn, din IP-adresse, dit telefonnummer og din mailadresse, således at vi kan sende nyhedsbreve. Vi registrerer dit login og dit Simplero ID(brugernavn). Dit password registreres maskinelt. ArtAcademy.dk kan ikke tilgå dette.

Når du handler i bogshoppen på ArtAcademy.dk:
For at kunne gennemføre din bestilling og levere til dig, indsamler vi nedenstående oplysninger:

 • Oplysninger om hvad du har købt, købstidspunkt, betalingsmiddel og kredit- og andre betalingsoplysninger.
 • Din adresse og dit telefonnummer.


Når du benytter ”Din konto" hos os:
”Din Konto” er din personlige side hos os, hvor du kan se din profil. Du kan til enhver tid selv opdatere og tilrette dine oplysninger på din profil.
Ud over de oplysninger, som vi registrerede i forbindelse med din indmeldelse, samler vi nedenstående personoplysninger på din side:

 • Oplysninger om dit medlemskab, herunder din indmeldelsesdato og hvorvidt du har opfyldt den købsforpligtelse, der er tilknyttet dit medlemskab.
 • Din tilmelding til nyhedsbreve.
 • Dit password (dit password registreres maskinelt. ArtAcademy.dk kan ikke tilgå dette).
 • Dine bestillinger, dit ordrenummer og fakturanummer hvis du har købt produkter på vores hjemmeside
 • Oplysninger om typen af betalingskort, hvis du er tilmeldt automatisk kortbetaling. (Vi registrerer ikke kort- eller kontooplysninger. Disse oplysninger behandles af det selskab, der varetager vores betalingsløsning. Selskabet er selvstændigt dataansvarlig for disse oplysninger)

Behandlingsgrundlag

Vi sikrer os altid, at vi har et fyldestgørende grundlag for at behandle dine personoplysninger. Når vi behandler dine personoplysninger som angivet i denne Privatlivspolitik, gør vi det på basis af et eller flere af følgende grundlag:

 • En nødvendighed for at opfylde oprettelse af abonnement med dig.
 • En retlig forpligtelse, der påhviler os efter anden lovgivning (fx at opbevare fakturaoplysninger som krævet efter Bogføringsloven)
 • Dit samtykke. Såfremt vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid

 

Hvem deler vi dine personoplysninger med

Vi kan dele dine personoplysninger med: 

 • PostNord eller andre fragtfirmaer.

Vi deler kun de oplysninger, der er nødvendige, for at vore samarbejdspartnere kan levere deres tjenester. Vores samarbejdspartnere fungerer som databehandlere for os og arbejder udelukkende efter vores instruks. De har dermed ikke ret til selv at beslutte, hvad dine personoplysninger skal bruges til, og vi bevarer kontrollen over oplysningerne. Vi har indgået aftaler med vores samarbejdspartnere, der sikrer, at samarbejdspartnernes niveau for beskyttelse af dine personoplysninger overholder de krav, vi har opstillet i denne Privatlivspolitik, og i øvrigt gældende lovgivning. 

Vi sælger ikke dine personoplysninger til tredjepart. 

Opbevaring af dine oplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt i denne Privatlivspolitik. 

Medmindre der er særlige grunde til at opbevare oplysningerne i en længere periode, vil personoplysninger generelt blive gemt i vores økonomisystemer i 5 år efter seneste køb, således at bogføringslovens krav overholdes. Derefter vil oplysningerne blive slettet. 

I vores øvrige systemer opbevarer vi oplysningerne så længe du er medlem af ArtAcademy.dk og i to år efter din udmeldelse, således at vi kan overholde vores forpligtelser i tilfælde af eventuelle reklamationer efter købeloven.

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder, når vi behandler dine personoplysninger:

 • Du har ret til at anmode om indsigt i, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. (Husk, at du altid selv kan ajourføre dine oplysninger ved at logge ind på siden ”Din Konto”)
 • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
 • Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke, såfremt behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlinger foretaget inden tilbagekaldelsen af dit samtykke.
 • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet)
 • Du kan til enhver tid indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Der kan være betingelser eller begrænsninger knyttet til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til at få dine personoplysninger slettet med det samme, da dette kan afhænge af omstændigheder og gældende lovgivning i forbindelse med behandlingsaktiviteterne. 

Sådan anmoder du om effektuering af dine rettigheder:

Vi beder dig sende din anmodning skriftligt til: 

info@artacademy.dk mærket ”Persondata”.

I anmodningen beder vi dig oplyse dit navn, e-mailadresse, Simplero ID(brugernavn) og evt. telefonnr., samt at angive så præcist som muligt, hvad din anmodning drejer sig om. 

Bemærk venligst, at vi kan bede dig verificere din identitet, før vi kan behandle din anmodning. 

Hvis du er utilfreds med den måde ArtAcademy.dk behandler dine personoplysninger på, kan du klage til os på ovenstående mailadresse. Du kan også til enhver tid indgive en klage til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk