Produkter

ArtMarket

Bemærk nu til TILBUDSPRIS - før kr. 699

Spejlblanke blå søer, høje bjerge og brune bjørne. I Canada skal vi rejse rundt i autocamper imens vi maler, tegner og fotografere. Vi har samlet alle vores oplevelser og inspiration til dig, samt en række trin for trin opgaver i maleri.

DKK 299.00 (including 25% moms)

I tegning og maleri

Duften af havet, lyng, klitter og hede. 360 graders himmel og næsten altid en stiv kuling fra vest. Sådan er Vestjylland. Øvelser i tegning, akvarel og akryl af det vestjyske landskab følger dette tema. 

4 timers film og flere E-bøger følger hver eneste tema. "Det kú há været møj værre" som man siger i Vestjylland.

DKK 699.00 (including 25% moms)

Lær at tegne og male ansigter

Denne serie vil trække dig langt ind i portrættegning og maleriets verden. Vi gennemgår teori og øvelser helt fra bunden på en sjov og anderledes gribende måde. 

DKK 499.00 (including 25% moms)

På rejse med penslen i hånden

I dette tema får du mulighed for at udfordre dig selv med både landskaber, dyr og smukke kvinder. Vi skal arbejde i både akryl, akvarel og med skitser, når vi åbner op for Sydafrikas skatte kammer af inspiration.

DKK 699.00 (including 25% moms)

Akryl og skitse

Grundig introduktion i at tegne og male mennesker. 2 timers film og en dejlig E-bog

DKK 399.00 (including 25% moms)

Akryl og akvarel

Blomster tegning og maleri. Et væld af nye ideer og inspiration til dine blomsterbilleder. Over 4 timers film og en række E-bøger følger denne pakke. 

DKK 699.00 (including 25% moms)

Abstraktioner i tusch, akryl og akvarel på forskellige medier

I dette tema får du mulighed for at få indblik i det abstrakte maleunivers. Vi maler med tusch og akryl, på pap, lærred og krukker. Ialt over 3 timers film og en række E-bøger fortæller dig om det abstrakte maleri trin for trin

DKK 599.00 (including 25% moms)

Fra måger til bison i akryl

Fra biller til bison, fra fugle til sikahjorte. Lær at male og tegne de underligste dyr. Mange forskellige teknikker vises, fra collage til store abstraktioner. Smukke billeder og lette trin for trin anvisninger. Over tre timers film og inspiration.

DKK 599.00 (including 25% moms)

Akryl og akvarel

I dette opgavesæt har vi samlet alle "sol og sommer" opgaverne, fra både Skagen, Bornholm og Sverige, hvor vi både maler akvarel og akryl.

DKK 499.00 (including 25% moms)

I tegning, akvarel og akryl

Med inspiration fra en smuk stille morgen ved Limfjorden, skal vi i denne opgave arbejde med temaet "Stilhed langs fjorden". Der skal arbejdes med både akryl, akvarel, farveblyant og oliepastel og der skal laves skitser af landskabet. Et virkeligt dybdegående landskabsmotiv som du kan arbejde med i mange materialer. 

 

DKK 250.00 (including 25% moms)

Bymotiver i akryl

Ta' med til Rom -  Slendre rund i gaderne forbi Forum Romanum og helt ud til Vatikanet og Peterskirken. Lad dig imponere og inspirere af farver og former, ufattelige udsmykninger, skulpturer, malerier, relieffer, mosaikker og den næsten overvældende anvendelse af marmor. Lad os tegne og male fra Rom.

DKK 250.00 (including 25% moms)

Akvarel på alle måder

Den for længst udsolgte, men evigt aktuelle og unikke bog Akvarellens Mysterier - kunsten at male akvarel - fra 2000, genudgives nu her i en ny og moderniseret digital 2020 version. Glæd dig til mere end 4,5 timers trin for trin gennemgang i akvarellens verden.

 

DKK 799.00 (including 25% moms)